Goodwill-Trade Kft.

Gépgyártás és Vákumtechnika

Egyedi célgépek tervezése, gyártása

 

Automata ízzólapítógép

A gép alapfelépítése egy 12 poziciós körasztal. A berendezés automatikusan beadagolja a különböző ízzó alkatrészeket, elvégzi rajtuk az előírt műveleteket, majd kiadagolja azokat további felhasználásra a gyártósoron. A gép teljes egészében PLC vezérelt.

Csapágyadagoló és csapágybenyomó célberendezés

Egy kézi szerelőállomás két fő egysége. Az egyik egy axiális csapágyat adagol be egy olajpumpába és ellenőrzi a csapágygyűrűk megfelelő sorrendjét is. A másik berendezés ugyanebbe az egységbe a radiális csapágyat nyomja be egy pneumatikus munkahengerrel. A második berendezés a megrendelő igénye szerint PLC által vezérelt egység.

Behordó láncpálya

Lámpa-alkatrész átrakó berendezés, amelynek feladata a dekor lámpák gyártása során, hogy az állvány szerelő automata célgép és a lámpa beforrasztó célgép között a készre gyártott állvány szerelvényt kiszedi, a két különböző lépésszámú berendezés lépésszámát összehangolja és berakja a beforrasztó célgépbe automatikusan, emberi kéz érintése nélkül.

Védőfóliázó

A fénycsöveket esetenként védőcsővel látják el, hogy az esetleges törés következtében az üvegszilánkok ne szóródjanak szét. A gép feladata, hogy ezt a védőcsövet rögzítse a fénycső két végén, melegítéssel. A cső a hő hatására rázsugorodik a fénycső fejére. Alkalmas két féle hosszúságú fénycső védőfóliázására is.

Kivágó

Műanyag fröccsöntött alkatrészeket, mobiltelefon nyomógombokat vág ki. A berendezés teljes egészében pneumatikus működésű.

Germicid lámpa szivattyúzó automata

 

Mérőkapuk kaliberekkel

Különféle autólámpák mikroszkópos méréséhez tervezett készülékek.

18 fejes szivattyúzó automata